среда, 20 мая 2020 г.

Смакуємо європейські та українські страви




   Гостинність і гарне частування завжди були у традиціях українського народу. Під час трапези вирішувалися навіть спірні питання і налагоджувалися добрі стосунки між людьми.
   Різноманітність страв,  а також передчуття їх надзвичайного смаку й аромату роблять книжки бажаними як для молодих, так і для досвідчених господинь.  Всі ці страви пропонують у книжці  "Велика енциклопедія української домашньої кулінарії - 1200 страв".
  "Сучасна енциклопедія Світової кухні" знайомить із кухнею народів світу та розкриває секрети приготування класичних європейських, американських та азіатських страв. Ви дізнаєтесь, як приготувати єврейський форшмак, угорський гуляш, білоруські бульбишники, англійські пудинги та багато інших смачних страв і напоїв. 
   Приходьте до дитячої бібліотеки-філії 4 після карантину.


Комментариев нет:

Отправить комментарий

Зимові книжки для майже дорослих.

Що читати з дітьми взимку. Рекомендаційний список для дітей 6-9 років та їх батьків.